Omgeving

Omgeving

Winkelen

Dronten: Winkelcentrum Suydersee. Het centrum is in 30 seconden lopen te bereiken en beschikt over vele winkels ( +/-100), restaurants (20+), en een Theater / Bioscoop.

Bezoek website

Lelystad: Batavia Stad. Batavia Stad Fashion Outlet is een unieke beleving met meer dan 150 prachtige winkels. Ontdek alle internationale modemerken en shop met 30-70% korting.

Bezoek website

Activiteiten

Walibi Holland
Is hét attractiepark waar jong en oud hun grenzen kunnen verleggen: HARDGAAN voor iedereen! Als je een echte sensatiezoeker bent, kun je je lol op in Walibi. Met achtbanen als UNTAMED, Goliath en Lost Gravity is er aan adrenaline geen gebrek! Doe je het liever rustig aan? Geen probleem. We hebben ook meer dan 20 attracties die iets minder intens zijn. Haal even adem in Super Swing, bekijk het park en de polder vanuit La Grande Roue of trotseer de kolkende rivier El Rio Grande.  Of je nu alleen komt, met een groep vrienden of met je familie, Walibi Holland heeft voor iedereen spectaculaire attracties voor het perfecte dagje uit! Bezoek website

Dolfinarium
Bezoek het Dolfinarium in Harderwijk en bekijk de dolfijnen, haaien, zeeleeuwen, zeehonden en walrussen van dichtbij. En hebben de kinderen even genoeg dieren gezien, dan is er nog een fantastische speeltuin. Een ideaal dagje uit met de kinderen.

Cultureel/Dagje uit

Vestigingsstad Elburg Prachtig gelegen aan de Veluwse randmeren ligt het eeuwenoude Elburg. Eén van Nederlands meest bezienswaardige Hanzesteden. Vroeger een bedrijvig vissersstadje aan de Zuiderzee. Vandaag de dag een ultiem uitgangspunt voor toeristen en liefhebbers van cultuur en watersport. Duik terug in de tijd met een bezoek aan een van de vele stadsmonumenten of verken de omliggende natuurgebieden.

Kortom, heel veel leuk dingen om eens te bezoeken. Komt u tijd te kort…?

Boekt u gewoon een extra nachtje…!!