Reviews

Reviews

 

Geweldige service. Ik wilde mijn vriendin verrassen met een romantisch weekend. Ze hebben de kamer super mooi versierd en er een romantische sfeer gecreëerd. badkamer met luxe douche en bubbelbad. Het was er schoon en de bedden lagen heerlijk. De eigenaar was ook gezellig en voor een praatje in.

Een fijn verblijf in Het Galjoen in Dronten. Ik zat in een luxe kamer met bubbelbad en douche stoom cabine, de kamer was netjes en strak. Beneden is het knus en gezellig en altijd gezellige gesprekken met de manager. De locatie was ook goed, dichtbij het centrum en bij het station. Ik moest een paar dagen werken, en ik kreeg een lunchpakket aangeboden, daar zat van alles wat in. Ik kon ook mijn eigen eetwensen doorgeven. Ondanks de beperkende corona maatregelen in het land, had ik een fijn verblijf.

(Vertaald door Google) Hier een nacht gestopt tijdens het fietsen door Flevoland voor de tulpen. De kamer was schoon en comfortabel, pal naast de winkelstraten. Eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam. (Origineel) Stopped here for a night while biking around Flevoland for the Tulips. The room was clean and comfortable, right next to the shopping streets. Owner was very friendly and helpful.