Officiële website
Hotel Het Galjoen
image

Officiële website

Boek via de officiële website Hotel het Galjoen en we garanderen u altijd de beste prijs!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Speciale arrangementen

Welkom bij Hotel Het Galjoen in Dronten

Het gastvrije Hotel “Het Galjoen” is gelegen in het centrum van Dronten, centraal in Nederland. Dit gezellige familie hotel biedt de mogelijkheid door zijn ligging om uitstapjes naar veel dichtbijgelegen attracties, en bezienswaardigheden snel en makkelijk te maken.

Alle kamers van het Galjoen hebben een eigen badkamer en een lcd-televisie. De kamers hebben nieuwe hotelbedden, en de badkamers hebben net een facelift gehad.  Een aantal kamers hebben een mooi uitzicht op het grote Meerpaalplein. Het is ook heel prettig dat het hotel over een lift beschikt, zodat u geen trappen hoeft te lopen met uw bagage.

Hotel het Galjoen heeft een restaurant in het centrum, en serveert Franse gerechten met de nadruk op vis- en vleesmaaltijden. Daarbij is een groot terras waar het heerlijk toeven is met een lekker glaasje fris of wijn, nagenietend van een mooie dag.

Het centrum is in 30 seconden lopen te bereiken en beschikt over vele winkels ( +/-100), restaurants (20+), en een Theater / bioscoop (schouwburg de Meerpaal). Het treinstation ligt 900 meter vanaf het hotel. De bus stopt om de hoek. En parkeren kunt u gratis rondom het hotel.

Ook vliegveld Lelystad is dichtbij, goed 10 minuutjes met de auto.
En geen fileleed of stress.

In de gemeente Dronten ligt het Walibi pretpark, met Defcon1 en Low Lands, en verder in de omgeving:

Kortom, heel veel leuk dingen om eens te bezoeken. Komt u tijd te kort…?

Boekt u gewoon een extra nachtje…!!