WeekendSpecial Budget - 2 nachten

Weekend Special bestaande uit 2 overnachtingen in een tweepersoons budgetkamer met aparte bedden, radio, televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met douche en toilet.
Prijzen zijn exclusief ontbijt.

WeekendSpecial Budget - 3 nachten

Weekend Special bestaande uit 3 overnachtingen in een tweepersoons budgetkamer met aparte bedden, radio, televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met douche en toilet.
Prijzen zijn exclusief ontbijt.

WeekendSpecial Standaard - 2 nachten

Weekend Special bestaande uit 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden, radio, televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met douche en toilet.
Prijzen zijn exclusief ontbijt.

WeekendSpecial Standaard - 3 nachten

Weekend Special bestaande uit 3 overnachtingen in een tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden, radio, televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met douche en toilet.
Prijzen zijn exclusief ontbijt.

WeekendSpecial Luxe - 2 nachten

Weekend Special bestaande uit 2 overnachtingen in een deluxe tweepersoonskamer met elektrisch verstelbare bedden, infraroodsauna, stoomcabine en een spabad. Gratis Wi-Fi in de kamer.
Prijzen zijn...

WeekendSpecial Luxe - 3 nachten

Weekend Special bestaande uit 3 overnachtingen in een deluxe tweepersoonskamer met elektrisch verstelbare bedden, infraroodsauna, stoomcabine en een spabad. Gratis Wi-Fi in de kamer.
Prijzen zijn...