Café - Restaurant - Zalen

Hotel Het Galjoen biedt ruimte voor elke gelegenheid

Diverse arrangementen mogelijk in hartje Dronten

Geniet van heerlijke gerechten en dranken in ons restaurant en café. Wilt u zakelijk vergaderen? Of juist een groot feest vieren? Hotel Het Galjoen beschikt over een gezellig café, een goed nabij gelegen restaurant en zalen voor verschillende gelegenheden. Zo kunt u bij ons terecht voor uw bruiloft, (bedrijfs)feest, vergadering, cursus of training. Er zijn goede arrangementen te regelen van smaakvolle buffetten tot barbecues. Wilt u weten wat er mogelijk is?

Bel 0321 – 317 030 of vul het contactformulier in.

Zalenverhuur in Dronten bij Hotel Het Galjoen

Zalenverhuur

Wilt u een zaal huren voor een bruiloft? Of heeft u een vergaderruimte nodig? Hotel Het Galjoen beschikt over vijf  mooie zalen die beschikbaar zijn voor feesten en zakelijke aangelegenheden. Het mooie is dat die verschillende zalen ook een hele grote zaal kunnen vormen. De grote zaal is daardoor perfect voor bijzondere gelegenheden zoals een groot huwelijksfeest of een congres. Wilt u weten wat er mogelijk is? Bel dan 0321 - 317 030. 

Restaurant in Dronten bij Hotel Het Galjoen

Restaurant

In het Hotel kunnen wij op dit moment geen a la carte aanbieden.Maar aan de overkant van het Hotel hebben we een restaurant, genaamd "aan de Fonteyn".Daar kunt u  culinair verwend worden.

Cafe in Dronten - Bij Hotel Het Galjoen

Café

Een uitstekende kop koffie of een glas lekkere wijn. In het café van Hotel Het Galjoen kunt u genieten van een drankje en een hapje. De sfeer in het café is prettig en u kunt er goed onspannen tijdens uw verblijf, na een dagje winkelen of gewoon wanneer u zin heeft. Kom gezellig langs en proef de sfeer.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een zaal of vergaderruimte? Of wilt u een tafel in ons restaurant reserveren? Bel 0321 - 317 030 of vul het contactformulier in.